lost in paris

lördag, maj 12, 2007


det har blivit så mycket röd pesto på senaste tiden att det fick bli grön idag. man måste ju variera sig... usch idag är jag helt utmattad, jobbade 8 till 16 och firade sedan hemkomsten med att smälla bakhuvudet in i ett äckligt otippat elskåp utanför min dörr. jag lovar, bulan är en centimeter hög. så nu är jag 1 och 81 alltså. det bara bultade i hela skallen och nästan snurrade så jag la mig på sängen och beklagade mig för michi (dessvärre genom telefonlinjen) ikväll ska jag till siri och kolla på eurovisionen. heja arken! (inte för att jag är så hiskeligt insatt men är man gammalt fan så är man - även om det var några år sedan jag la ner in lust we trust-jeansjackan.)

Etiketter: , , ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Åhh, jag vill vara hemma hos dig och äta pasta med grön pesto! NUUU! Jag vill inte vara här och hålla på med något jävla idrottsarbete... Du måste ringa/messa och rösta på arken!

9:15 em  
Anonymous Anonym said...

Anna! Vi har precis fått internet till vårt nya hus och det första jag gjorde så här på morgonkvisten var att gå in på din bilddagbok och kolla igenom bilder för 12 dagar ungefär. Förtjusande! Dock blev jag besviken över att dina vackra sandaletter har gått sönder.. Jag har inte använt de jag köpte än, men snart kommer väl ett supertillfälle :) Rafting verkade fantastiskt roligt! Vill definitivt prova. Jag förstår att det känns lite sisådär att komma hem, ni verkar ju ha väldigt roligt.. Men det kommer att finnas saker att glädjas åt här hemma också, det är jag säker på. Picknick kan vi ha i Sverige också. Det är något som jag kommer att rikta in mig på i sommar! Jag önskar min en picknickkorg i födelsedagspresent :P Nä, nu börjar det bli dags för mig att skriva ett medicinarbete. Vi hörs! Vill prata med dig snart, nu när vi har fått telefon i huset. Pussar från Louise

7:52 fm  

Skicka en kommentar

<< Home